Skip to main content

Algemeen

Privacy verklaring

Privacy verklaring

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Huis aan de Akker kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huis aan de Akker, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huis aan de Akker verstrekt. Huis aan de Akker kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw e-mailadres

Waarom Huis aan de Akker persoonsgegevens van u nodig heeft

Huis aan de Akker verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Huis aan de Akker uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Huis aan de Akker uw gegevens bewaart

Huis aan de Akker bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Huis aan de Akker verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

In kaart brengen website bezoek

Op de website van Huis aan de Akker worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het (geanonimioseerde) IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Huis aan de Akker gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Huis aan de Akker. Huis aan de Akker zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Huis aan de Akker neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huis aan de Akker maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Huis aan de Akker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. huisaandeakker.nl is een website van Huis aan de Akker. Huis aan de Akker is als volgt te bereiken:

 • Adres: Vogelakker 76, 1349 EM Almere
 • Inschrijvingsnummer KvK: 34267588
 • BTW NL001394499B24
 • Telefoon: +(31) 6 27063074
 • E-mailadresDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer …Privacy verklaring

 • Hits: 708

Info

Info over workshops & Cursussen?

Laat je emailadres achter

Lees meer …Info

 • Hits: 487

Gitaarles & live muziek

Gitaarles

ook voor ukelele en bas

Bokke's gitaarlokaal

Bokke Rypma geeft al jaren gitaar- & ukeleleles op maat aan de Wereld Muziekschool in Haarlem en sinds kort ook in Huis aan de Akker. Hij studeerde aan het conservatorium in Groningen en zit al van kinds af aan in verschillende bands (zie ook ‘livemuziek’).
Bokke is een zeer vakkundig leraar en werkt zowel inspirerend als motiverend door zijn enorme kennis, plezier in het lesgeven en groot empathisch vermogen.

Gratis proefles

Je bent welkom voor een gratis proefles vanaf 7 jaar, neem hiervoor contact op met Bokke’s gitaarlokaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 47458626).

Prijzen

 • Kinderen t/m 16 jaar: €20,- voor 30 minuten

 • Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: €30,- voor 45 minuten

Livemuziek

The Lazy Sundays

Ruim 100 jaar muziek-ervaring in één band!

Na elkaar te hebben ontmoet in de Johnny Cash Tribute band ‘The Boys Named Sue’ ontstond bij Bokke Rypma, Titus vd Bragt en Richard Hakkenes het idee om een band te vormen met een kleinere bezetting en een ruimer repertoire.
Deze bezetting (contrabas, gitaren en zang) maakt dat ze makkelijk te plaatsen is in zowel kleine als grote zalen, huiskamers en tuinen.
De Lazy Sundays zijn volledig self supporting op het gebied van techniek.

Het ruime repertoire loopt van G-love via Elvis en Neil Sedaka naar Chris Isaak, en beslaat 60 jaar van de popmuziek, waardoor de Lazy Sundays voor alle soorten evenementen zijn in te zetten, rustig op de achtergrond of met de voetjes van de vloer.
Langzaamaan worden er ook eigen nummers geboren die naadloos overlopen in het bestaande repertoire.

Een avond of middag met de Lazy Sundays eindigt altijd met een glimlach en hoeft niet per se op een zondag geboekt te worden.

Voor boekingen/info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 47458626)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 51949402)

Lees meer …Gitaarles & live muziek

 • Hits: 1926

Meer artikelen …