Skip to main content

Gitaarles

ook voor ukelele en bas

Bokke's gitaarlokaal

Bokke Rypma geeft al jaren gitaar- & ukeleleles op maat aan de Wereld Muziekschool in Haarlem en sinds kort ook in Huis aan de Akker. Hij studeerde aan het conservatorium in Groningen en zit al van kinds af aan in verschillende bands (zie ook ‘livemuziek’).
Bokke is een zeer vakkundig leraar en werkt zowel inspirerend als motiverend door zijn enorme kennis, plezier in het lesgeven en groot empathisch vermogen.

Gratis proefles

Je bent welkom voor een gratis proefles vanaf 7 jaar, neem hiervoor contact op met Bokke’s gitaarlokaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 47458626).

Prijzen

  • Kinderen t/m 16 jaar: €20,- voor 30 minuten

  • Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: €30,- voor 45 minuten

Livemuziek

The Lazy Sundays

Ruim 100 jaar muziek-ervaring in één band!

Na elkaar te hebben ontmoet in de Johnny Cash Tribute band ‘The Boys Named Sue’ ontstond bij Bokke Rypma, Titus vd Bragt en Richard Hakkenes het idee om een band te vormen met een kleinere bezetting en een ruimer repertoire.
Deze bezetting (contrabas, gitaren en zang) maakt dat ze makkelijk te plaatsen is in zowel kleine als grote zalen, huiskamers en tuinen.
De Lazy Sundays zijn volledig self supporting op het gebied van techniek.

Het ruime repertoire loopt van G-love via Elvis en Neil Sedaka naar Chris Isaak, en beslaat 60 jaar van de popmuziek, waardoor de Lazy Sundays voor alle soorten evenementen zijn in te zetten, rustig op de achtergrond of met de voetjes van de vloer.
Langzaamaan worden er ook eigen nummers geboren die naadloos overlopen in het bestaande repertoire.

Een avond of middag met de Lazy Sundays eindigt altijd met een glimlach en hoeft niet per se op een zondag geboekt te worden.

Voor boekingen/info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 47458626)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 51949402)