Skip to main content

ontspanningsmassage

voor jouw mentale en fysieke gezondheid

Hier ben je aan het juiste adres voor een massage op maat waar tijd, rust en precieze aandacht centraal staan. Laat je in de watten leggen door een uitgebalanceerde wellness- of sportmassage.

Uiteraard heb ik mijn diploma als masseuse met succes afgerond maar de extra dimensie komt voort uit de opleiding haptotherapie. Hierbij is het doel het lichaamsbewustzijn te vergroten en een balans tussen voelen, denken en doen te bereiken. Zie ook het kopje 'coaching'.

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen.

NOG EVEN DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

- lager stressniveau
- verbeterde doorbloeding
- verbeterde slaap
- soepelere spieren
- verbeterd immuunsysteem
- vermindering van lichamelijke klachten
- productie van endorfine, het 'gelukshormoon'.
- verlaging hartslag, bloeddruk en ademhaling.

PRIJZEN

Ik vraag 1 euro per minuut voor 45, 60, 75 of 90 minuten.
Koop je een kaartje met 6 massages dan krijg je de 7e keer van me kado.

Een combinatie van coaching en massage is ook mogelijk, hiervoor betaal je 90 euro voor 90 minuten.

REVIEWS

Wanneer je een heerlijke, helende en ontspannen massage wilt, dan krijg je van een bezoek aan Marijke geen spijt. Ze voelt wat je lichaam nodig heeft en geeft een massage waarbij techniek, intuïtie en oprechte aandacht samen komen.
- Carmen C. -

Ik kwam binnen met een hele stijve rug en ging soepel en als herboren de deur uit :) Marijke kan zowel een stevige als een gevoelige massage geven, zij is zeer kundig.
- Felicia A. -

Meteen bij binnenkomst voelde ik me welkom en veilig, gezien en gehoord. Ik heb Marijke's massage als relaxerend en vertrouwd ervaren. Haar gevoelige handen en constante precieze aandacht voelden verrijkend en toevoegend.
- Carla W. -